Logo CSN
De Meente 29a
8121 EV, Olst
0570 56 18 40
Koppelingen

Koppelingen

CSN verzorgt ook de koppelingen met externe systemen. Denk daarbij aan jouw boekhoudpakket, verzuimregelingen en tijdregistratiesystemen.

Tijdregistratiesysteem

Een efficiënte methode om de gewerkte uren van jouw medewerkers te registreren is het gebruikmaken van een zogeheten tijdregistratie systeem. Het systeem werkt vaak met een kaartlezer in het pand waar de medewerker bij binnenkomst en verlaten van het pand zijn badgekaart doorheen haalt. Tegenwoordig kan het ook via vingerprint.

Het systeem berekent het verschil tussen de in-en uitkloktijd en bewaart dit in een database. Deze systemen kunnen zonder probleem gekoppeld worden met PilonWeb, waardoor het registreren van de uren een fluitje van een cent wordt.

Verzuimregelingen

CSN heeft diverse digitale koppelingen met een aantal bekende Arbo-diensten. Elke verzuimmutatie die in het salarispakket (PilonWeb) wordt gedaan, kan automatisch verstuurd worden naar jouw verzuiminstantie. De actie die moet worden ondernomen naar aanleiding van een verzuimmelding, zit hier in bij inbegrepen.

Directe links naar:

Bruins&Partners

Healthcare corporate

Arboned

 

 

Contact

Bedrijfsnaam
Naam
Telefoon
E-mailadres
Ik wil graag
* Verplichte velden