Logo CSN
De Meente 29a
8121 EV, Olst
0570 56 18 40
Software uit eigen keuken

Slimme software-oplossingen

CSN heeft alle web applicaties zelf ontwikkeld. Wij hebben eigen programmeurs in dienst. Hierdoor zijn we heel flexibel en kunnen we goed inspelen op jouw wensen en behoeften. Maar ook op actuele ontwikkelingen, zoals cao-wijzigingen. Snel, flexibel en op maat dus.

CSN verzorgt de loonverwerking voor jouw zaak. Dit doen we met software uit eigen keuken.

PilonWeb (salaris en HRMpakket)

Al onze klanten kunnen 24/7 werken met de web applicatie PilonWeb. Hierin leg je alle personeelsgegevens vast. Zie het als een digitaal personeelsdossier. De applicatie heeft veel mogelijkheden om de personeelszaken zo goed en efficiënt mogelijk te regelen. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen is het invoeren van de uren en het systeem doet de rest.

Een greep uit de belangrijkste mogelijkheden van PilonWeb vind je hieronder:

► Eenvoudig invoeren van een nieuwe medewerker;

► Verzenden loongegevens, binnen enkele minuten ontvang je de loonstroken, bijbehorende overzichten en betalingsbestand retour;

► Digitale belastingaangifte voor de Belastingdienst;

► Koppeling met externe systemen als: boekhoudpakket, roostersoftware, Outlook, de Belastingdienst, arbodiensten en tijdregistratiesystemen;

► Helder overzicht van gewerkte, verzuim-, verlof- en snipperuren per werknemer.

Jouwloon

Jouw personeel is de drijvende kracht van jouw zaak. Goede communicatie is vaak een uitdaging. Speciaal voor jou en jouw personeel hebben we een werknemersportaal ontwikkeld.

Via Jouwloon.nl kan je effectief communiceren met jouw personeel. Je kunt hier nieuwsberichten plaatsen, roosters makenis een online portaal waar jouw medewerkers alles kunnen vinden op het gebied van roosters, verlof en loon. Ook kunnen in deze app eenvoudig nieuwsberichten worden gelezen.

Jouwomzet.nl

Voor een goed inzicht in de omzetontwikkeling is Jouwomzet.nl ontwikkeld. Deze applicatie wordt gekoppeld met jullie kassasysteem. Op basis van de ingevoerde omzetgegevens kan je deze vergelijken met voorgaande periodes. Je kunt hierdoor eenvoudig pieken ontdekken (bv. in aantal transacties) en deze informatie gebruiken bij het maken van het rooster.

CSNWeb

Met deze applicatie kan je heel eenvoudig de digitale belastingaangifte goedkeuren, die CSN voor je heeft klaargezet. Zodra je de aangifte accordeert, sturen wij deze door naar de Belastingdienst. Naast het uitvoeren van de betaling aan de Belastingdienst, heb je hier dus verder geen omkijken naar.

 

Contact

Bedrijfsnaam
Naam
Telefoon
E-mailadres
Ik wil graag
* Verplichte velden