Logo CSN
De Meente 29a
8121 EV, Olst
0570 56 18 40

Over ons

CSN B.V. heeft 35 jaar ervaring in loonverwerking, advies en softwareontwikkeling. Onze werkwijze en loonadministratiesysteem sluiten goed aan bij ondernemingen die werken met een combinatie van vaste krachten en oproepkrachten en flexibele werktijden. Bij uitstek geschikt dus voor horeca en retail.

CSN bestaat uit een enthousiast team dat dagelijks klaar staat voor vragen van onze klanten. Wij bieden ondersteuning op het gebied van het loonadministratiesysteem. Ook adviseren wij over loonadministratie, cao en andere wettelijke regelingen. Denk hierbij aan vragen over arbeidstijden, loonbeslagen e.d.. Daarnaast hebben wij eigen programmeurs die zich dagelijks bezighouden met het bijhouden en ontwikkelen van de systemen en service voor onze klanten.  

Het ontstaan

CSN is de afkorting voor Computer Service Niemeijer en is in 1983 o.a. ontstaan vanuit een vraag van McDonald’s om geautomatiseerde werkzaamheden, waaronder de loonadministratie, uit te voeren voor de eerste McDonald’s vestigingen in Nederland. CSN is uitgegroeid tot vaste loonverwerker van bijna alle Nederlandse McDonald’s vestigingen en tal van andere grote en kleine zaken, voornamelijk in de horeca.

Voordelen van zaken doen met CSN

► All inclusive loonverwerking

► Vast tarief per loonstrook

► Expertise in loonverwerking voor horeca en retail

► Geen aanschafkosten

► Geen opzegtermijn

► Flexibele software uit eigen keuken

► Digitaal documenten- en personeelsdossier

 

 

Contact

Bedrijfsnaam
Naam
Telefoon
E-mailadres
Ik wil graag
* Verplichte velden