Logo CSN
De Meente 29a
8121 EV, Olst
0570 56 18 40
  •  
  • Home
  • -
  • Onze referenties

Norman Wildenborg, Franchisepartner KFC Arnhem en Nijmegen:

“Als ondernemer word je door CSN echt ontzorgd. De software (PilonWeb) werkt erg makkelijk en logisch. En mocht je er zelf toch niet helemaal uitkomen, dan is de oplossing altijd dichtbij. Even bellen en de medewerkers van CSN hebben binnen no-time de oplossing voorhanden.“

 Johan Tijink, Franchisepartner KFC Lelystad:

"Vanaf 1986 “ken” ik CSN al en nog steeds een tevreden klant."

  


Marjon Schakel, Franchisepartner McDonald's Heesch en Uden:

"Ik ervaar een hele fijne samenwerking. Niks is te veel bij CSN. De medewerkers blijven altijd heel erg behulpzaam en ook heel erg geduldig."

Ryanne Beijer, HR-manager McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle:

"De software (PilonWeb) is zéér gebruiksvriendelijk. Het is een compleet loonverwerkingspakket waarin wij alle personeelsgegevens kunnen verwerken en bij kunnen houden in een digitaal dossier. Dat dit altijd volgens de actuele wet- en regelgeving is, geeft ons een geruststellend gevoel! Daarnaast zijn er op HR-gebied een tal van functionaliteiten die eraan bijdragen dat wij een goed personeelsbeleid kunnen voeren. Het contact is fijn en persoonlijk. De medewerkers van CSN zijn altijd bereid om mee te denken met oplossingen en zijn erg vooruitstrevende in het digitaliseren van werkprocessen. Daardoor kunnen we veel tijd besparen en dient het gemak de mens! "

Contact

Bedrijfsnaam
Naam
Telefoon
E-mailadres
Ik wil graag
* Verplichte velden