Logo CSN
De Meente 29a
8121 EV, Olst
0570 56 18 40

Jouwloon

Jouw personeel is de drijvende kracht van jouw zaak. Goede communicatie is vaak een uitdaging. Speciaal voor jou en jouw personeel hebben we een werknemersportaal ontwikkeld.

Jouwloon.nl is een online portaal waar jouw medewerkers alles kunnen vinden op het gebied van roosters, verlof en loon. Ook kunnen in deze app eenvoudig nieuwsberichten worden gelezen.

► Nieuwsberichten lezen van werkgever
Als ondernemer is het belangrijk dat je effectief kan communiceren met je personeel. Dit kan door Jouwloon te gebruiken als communicatiemiddel. Heb je nieuws of een belangrijke mededeling? Verstuur deze dan naar Jouwloon, zodat alle medewerkers het kunnen inzien. Zo weet je zeker dat de berichten altijd aan komen.

► Loonstroken en jaaropgaves inzien en downloaden
Elke maand komen de loonstroken beschikbaar op Jouwloon. Jouw werknemers kunnen deze 24/7 opvragen en downloaden. Na de eindafrekening komen ook de jaaropgaves beschikbaar, zodat je medewerkers Belastingaangifte kunnen doen.

► Roosters inzien (optioneel)
Vraagt een medewerker zich af wanneer hij moet werken? Dan hoeft hij alleen maar op de app te checken. Dus geen onnodige telefoontjes meer.

► Beschikbaarheid doorgeven (optioneel)
Kan een medewerker extra werken? Dan kan hij dit doorgeven via de app. Zo heb je als werkgever overzicht wie er extra beschikbaar zijn, naast de standaard beschikbaarheid.

► Verlof aanvragen (optioneel)
Jouw medewerkers kunnen verlof aanvragen via de app. Je kunt daarbij zelf al bepaalde momenten uitsluiten (bv. feestdagen) en je kan een minimale aanvraag termijn invoeren (bv. minimaal 2 weken vooraf). Als werkgever kan je de aanvraag goedkeuren of afwijzen.

Alle bovengenoemde functionaliteiten zijn zowel online als via de app beschikbaar.

 

Inlogmenu

 


Contact

Bedrijfsnaam
Naam
Telefoon
E-mailadres
Ik wil graag
* Verplichte velden